Dr.C.Tuna CALENDULA OIL od Farmasi kozmetike.

март 29, 2017

Pozdrav. 

Danas pričamo O Dr.C.Tuna CALENDULA OIL od Farmasi kozmetike. 

Vec mnogo vekova unazad  ljudstvo otvorilo za sebe kvaliteti 

nevena (Caléndula). Sad  neven se koristi maksimalno u 

medicini i kozmetičkoj industriji.


Ali krenemo od poćetka, kako se stvara i realno se proizvodi!! 
Sama tehnologija proizvodnje  ulja  je  posebna.  Suve cvetovi se potapaju u čisto biljno ulje i  tako  posle 2-3 dana  se dobija  ulje nevena. Ulje koje  se dobija ovim putem  se cedi i pakuje se u staklenu ambalažu i naravno se cuva u mraku. Mnogo bitan kvalitet  ulja  u kome  se potapa  cvet. Ulje proizvedeno ovim putem, na pocetku ima  zelenkastu boju, ali vec kao konačni proizvod  ima boju narandže! Naravno ulje ima  rafinisano i nerafinisano. Ovo  o kojem trenutno pričamo je nerafinisano ulje i  zadržalo svoju boju, to vidite. A  rafinisana  koriste se u kozmetičkoj industriji i skroz  su providna!
slika sa interneta

Kad gledate sastav  takog ulja, videćete da pise  100% neven a posle  u sastavu jos  neko ulje, pa da se ne bunite, to je upravo nevenovo ulje samo napravljeno po tehnologiji koju sam opisala  gore. Dolazi u teglici  od 20ml, i  traje 12 meseci nakon otvaranja. Naravno ima i GMP sertifikat. Detaljni sastav vidite  dole.



 Ovo jos  jedan proizvod  za kucnu apoteku svake porodice!! Jos  jedan proizvod  iz  serije Dr. C. Tuna koj, sigurna sam da ce da vas oduševi. Dolazi nam  u divnom luksuznom pakovanju sa pipetom, koja olakšava korišćenja  ulja. U  beloj kutiji sa  žutim dezenom. Naravno u staklenoj teglici  tamno braon boje, da stiti ulje od  sunčanih zraka. Sa divnim  zlatnim poklopcem i belom pipetom. Sve u svemu prelep osećaj kad  uzimate ulje  u ruke. Ima prelep, nežni ,lagan miris. Bas  kao  suvo cveće nevena, koje možete kupiti u vašoj zdravoj hrani.



A sad  najbitniji deo!

Kako i zasta  koristimo ovo cudo, zlato od Farmasi Kozmetike! Ima  vise  razloga da imate  ovo blago u vašoj kuci. Ja  cu da probam da nabrojim neka.

Neven se koristi   

-kao jako Anti-inflamatorno dejstvo - otečeno, upaljeno tkivo. (direktno na bolno mesto)
-Suva koza, ekcem i hemoroid (direktno na kozu)
-osip kod  beba (pelenski osip)
-antibakterijsko dejstvo- u borbi protiv bakterijskih infekcija kod ogrebotina, opekotina i posekotina (direktno na kozu na ranu)
- od ujeda komaraca ( direktno na ranu)
-za proširene kapilare na licu.
-antisepticko dejstvo.
-ako želite hidriranu i zdravu kozu (utiče na protok krvi u ćelijama koze, pružajući antioksidativnu zaštitu koja smanjuje pojavu bora i staračkih pega, pa  cak i vidljivosti ožiljaka.)
-za suvu kozu lica(pre  pudera, kao deo  nege koze lica)
- za  mlade majke  tokom perioda  dojenja  bebe, za negu bradavica, da izbegnete  pucanje koze.
Oprez  nije da se koristi kod  dubokih rana  i opekotina. Moguća alergijska reakcija na neven. Posto proizvod je  visoko koncentrisan, poželjno provesti test na alergijsku relaciju, kao  za bilo koj drugi proizvod kozmetičke industrije.
Pa  sigurno ova lista ce da se dopunjuje. Zasad sve u svemu dobili smo jos jedan divni proizvod, koj ponosno koristimo i rešavamo nase probleme!! 


Nadam se da vam a post  bio od koristi.

Ako vas  zanima kupovina pitajte  ovde.

Hvala
Pozdrav.



Джерело: http://cherry-lady.com.ua/oliya-dlya-oblichchya/223-oliya-kalenduly




Джерело: http://cherry-lady.com.ua/oliya-dlya-oblichchya/223-oliya-kalenduly

You Might Also Like

0 коментара

Popularni postovi

Translate