Dr.C.Tuna Black Mask. Crna peel off maska za lice od Farmasi kozmetike.

новембар 15, 2017

Dr.C.Tuna Black Mask. Crna peel off maska za lice od Farmasi kozmetike.




Pozdrav.  Danas pričamo O Dr.C.Tuna Black Mask. Crna peel off maska za lice.
Sa prevelikim zadovoljstvom želim da podelim sa vama moje vooduševljenje.


Konačno, konačno  i Farmasi  ima  tu poznatu crnu masku.
Hvalena blogerima na sve strane  i tonne  kinezkih kopija  po ceni preko 1500din na internetu.  A  užas  gde se ona pravila i šta je u sastavu  to tek da ne pricam..ali...  hoću kasnije.

Pa  idemo polako.
Stigla  držim nju u rukama. 
Ekstra  crno pakovanje  i lep dizen  za nas  hedoniste koje  uživaju u detalima. Pa čak i u lepom pakovanju.
Ali ok  nećemo o kutiji.
Najbitniji  momenat  je sastav. 
Šta  je najbitnije da nema  lepka  za drvo u sebi, kao ostale  predstavlene na tržišću Srbije. One kopije što kupujete  i sve ponosno koristite.

A da vidimo šta sve ima  u tim maskama. (Preuzeto sa interneta).
Maska sadrži vodu, polivilni alkohol, glicerol, propilen glikol, ureu, aromu i jodopropinil butilkarbamat, zbog kojeg je već više proizvoda zabranjeno u EU.
Jodopropinilni butilkarbamat, biocid (sredstvo za ubijanje živih bića, a koristi se u komunalnoj higijeni zbog dezinfekcijskih i dezinsekcijskih svojstva) je česti profesionalni alergen koji je zabranjen u EU.
- Jodopropinil butilkarbamat može izazvati iritaciju, a alergija i iritacija se mogu isto manifestirati, a iritacija ako se ponovi, može prijeći u alergiju. Morate više puta koristiti proizvod da vidite je li u pitanju alergija.
Jodopropinil butilkarbamat inače nalazimo u raznim premazima za stolarijui njegova uloga je stvoriti film na površini drva kako ga ne bi nagrizle štetočine.
Taj rastezljivi film je odgovoran i za vrlo teško skidanje maske, koja se po uputstvima mora držati 60 minuta i onda strgnuti s lica. 
Jesam vas  uplašila??
Nisam namerno ali bitno mi bilo da probudim svest  u vama. Da ne kupujete i ne koristite  svaki krš na svom licu.
Pa da se vratimo na  moj Top proizvod  od  Farmasi kozmetike  u novembru. Naša  crna maska ne sadrži sav ovaj užas što sam nabrojala gore  u postu. Nego aktivni i osnovni sastojak je crni ugalj.



Poseduje GMP sertifikat. Nije se testirao na kucama i macama.
Rok trajanaj  od momenta otvaranja 12 meseci.


Naravno stiže sa onom zaštitnom folijom. Moju sam nažalost  skinula pre, pa  nemam sliku sa  njom, verujte mi na rec bila je. 



Ima  jaku crnu boju, naravno da je leplivo, nije masno, gusto i lako se nanosi. Ja  prvi put nanosila  prstima, preporuka četkicom.
Šta nam kaze proizvođač?
Obečava nam da maska uklanja mitisere i odstranjuje nečistoće. Zahvaljujući sadržaju aktivnog uglja sprečava nastanak novih mitisera. Vitamin B3 pomaže koži da vrati prirodan sjaj. 
Kako koristimo?
Nanesti tanki sloj na predhodno očišćenu i suvu kožu lica. Ostaviti 25-30 minuta da se potpuno osuši. Nežno skinuti i isprati lice sa toplom vodom. Ne nanosite na obrve, liniju kose i usta.!!!
Sve u svemu dobili smo kvalitetnu masku. Apsolutno bezbednu za našu kožu!!! Cena će vas iznenaditi pogledajte ovde
Ja sam lično prezadovoljna rezulatat gledajte u video.

Preporuka da probate, ali da budete svesni da 1 put neče izvuči sve, nego adekvatna i regularna  nega i biće lice ćisto. Lepo je i da rasparite lice pre  koriščenja maske za boliji efekat. Koristim 2 puta nedeljno.
Obračajte pažnju na etikete i sastojci. Brinite o svojoj koži ako želite da bude zdrava i lepa. NE kupujte Brend *kopija* nego kvalitet.
 Probajte i uverite se u kvalitetu. Javite utisci.
Hvala što ste čitali.
Pozdrav.



You Might Also Like

0 коментара

Popularni postovi

Translate